menu

EMM-JEUGD SPEELT: DE CLUB VAN LELIJKE KINDEREN

12 maart 2017
Delen op:

Er is een land, misschien wel dichterbij dan je denkt. Dat land wordt geregeerd door een koningin. Maar zij vindt het helemaal niet leuk om koningin te zijn. Zij zou veel liever met een tentje op de camping staan.

In het land is ook een generaal. Hij wil heel graag de macht overnemen. Dus sluit hij een deal met de koningin. De generaal komt aan de macht en de koningin duikt onder. Zelfs de generaal mag niet weten waar zij is.

Maar is dit wel zo goed voor het land? De generaal is een heel bijzondere. Hij houdt alleen van mooie dingen. En niet alleen van mooie dingen. Hij houdt ook alleen maar van mooie mensen. Alles wat lelijk is moet weg. Weg! Weg! En hij vindt dat er een heleboel lelijke kinderen in het land zijn.

“Elk land krijgt de leider die het verdient”, zegt de oma van Paul de Wit. Maar waar is Paul de Wit? En waar is Ellen Bos? En waar zijn al die andere kinderen?

Wil je dat weten? Wil je ook weten of ze nog terug komen bij hun ouders? Wil je weten wat er met de koningin gebeurt en met de generaal?