menu

KROEGENTOCHT EN VOLLE MAAN

Delen op:

Zoveel kroegen zijn er in het dorp en er zijn er wellicht ook die nog niet ontdekt zijn door het grote publiek. Een aantal van deze kroegen is dit seizoen uitverkoren als locatie voor pareltjes die soms ontroerend, maar vaker nog hilarisch kunnen zijn. De volwassenen van EMM spelen en zingen bekend en minder bekend repertoire en enkele jongeren leveren verrassende bijdragen. Enkele aansprekende namen: Annie M.G. Schmidt, Alan Ayckbourn, Ramses Shaffy, maar zeker ook André Hazes.
Wim Wijnakker is in het najaar van 2017 samen met een enthousiaste groep spelers aan de slag gegaan om  van de Kroegentocht een oor- en oogstrelend feest te maken. We wandelen bij deze voorstelling van kroeg tot kroeg en wie weet wat we onderweg nog tegen komen.

Speciaal voor EMM-jeugd schreef Pieter Melief Volle Maan. Samen met 25 jonge enthousiaste jongens en meiden die er zin in hebben te spelen, zingen en hiphoppen, zijn Theo, Cootje en Judith weer aan het repeteren.
We maken in dit stuk kennis met enkele groepen scholieren. Sommigen maken het zo bont op school dat ze zelfs geschorst worden. Daartegenover zijn er gelukkig ook jongeren die het de docenten niet zo moeilijk maken. Deze groepen komen nogal eens met elkaar in botsing. Totdat er zoiets spannends gebeurt dat ze misschien wel samen iets moeten gaan ondernemen. Kunnen ze dat? Willen ze dat? En.... wat gebeurt er bij Volle Maan in het park?

2018

02 maart
02 mrt
04 maart
04 mrt
03 maart
03 mrt

Kroegentocht

Onze Kroegentocht was op 2, 3 en 4 maart 2018 een enorm succes. Drie uitverkochte avonden met een enthousiast publiek dat de kou trotseerde voor een aantal hilarische acts en mooie liederen, waarin de volwassenen ondersteund werden door de jeugd van EMM. Kijk voor foto's bij historie en dan productieoverzicht.

2018

13 april
13 apr
15 april
15 apr
14 april
14 apr

Volle maan

EMM - Jeugdtoneel speelde Volle maan.