menu

ASSEPOES

Delen op:

2019

30 maart
30 mrt
31 maart
31 mrt
29 maart
29 mrt
Het laatste weekend van maart speelde EMM - Jeugd het welbekende sprookje Assepoes in een bewerking van Heleen Verburg. En niet alleen dat. We vieren ook het 25-jarig jubileum van het jeugdtoneel met een spetterend feestweekend voor iedereen uit Lithoijen en ver daarbuiten. Vrijdag begonnen we met een première-avond volledig aangekleed met rode loper, bubbels en hapjes. Op zaterdag een gala-jubileumavond met zoveel mogelijk oud leden en spelers. Na afloop een gezellige borrelavond en mijmeren bij de fototentoonstelling. Zondag was DE familiedag waarbij na afloop iedereen gratis een lekker frietje met snack kreeg. Al met al een fantastisch weekend voor spelers en bezoekers.

EMM-Jeugd viert feest met een prachtig sprookje.

Wat gebeurt er als je vader 3 jaar in bed blijft na het overlijden van je moeder? Dat is te triest voor woorden. Maar gelukkig zijn er betere tijden op komst, want er komt een bruiloft en je hebt er ineens 4 leuke zusjes bij. Denk je! Of zijn die zusjes niet zo leuk als jij zou hopen? En hoe kom jij dan weer uit de aller diepste ellende? Daar zal wel wat toverkracht voor nodig zijn. En... wie past het glazen schoentje?

In deze voorstelling zien we dat Assepoes beslist geen watje is. Maar als je zo diep de grond in geboord wordt dan zin je op wraak!!!

Assepoes is een mooie, poëtische, muzikale voorstelling voor alle leeftijden.

U kunt de kaarten via de site reserveren en vervolgens met ideal betalen. Mocht u de voorkeur hebben uw gereserveerde kaarten af te halen en contant te betalen, dan kan dit nog altijd bij Frans. U klikt bij keuze betaling contant aan waarna u een bericht ontvangt met de vervolgprocedure. Belangrijk is wel dat u uw ORDERNUMMER weet bij de entree voor een vlotte doorstroming. Dank u wel.